Belangrijke wetenswaardigheden en tips

Wat moet u weten over onze apparatuur:

TOEPASSINGSGEBIED & AANSPRAKELIJKHEID:

• De aangeboden apparatuur is uitermate geschikt voor toepassing in particuliere woningen en/of ruimten. Toepassing in bedrijfspanden is mogelijk maar u kunt zich hierover het beste laten informeren door een professionele beveiligings-installateur. Vraag hier naar de mogelijkheden.

• Wij kunnen op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor eventuele (gevolg)schade welke is ontstaan na het mogelijk niet juist functioneren van de geleverde apparatuur. Zie hiervoor ook onze Algemene Voorwaarden.

De voornaamste reden hiervoor is dat wij geen inzicht hebben in de situatie waarin de apparatuur gebruikt wordt. Een bewegingsdetector bijvoorbeeld dient op de juiste manier geprojecteerd en geïnstalleerd te worden om een juiste werking te waarborgen. Bij een professioneel beveiligingsbedrijf heeft men hiervoor specialisten in dienst. Tevens kunnen zij periodiek onderhoud op de installatie verlenen zodat deze altijd in goede staat verkeerd. Denk hierbij aan het schoonmaken en testen van bewegingsdetectoren, maar ook het periodiek wisselen van batterijen in draadloze detectoren. Wilt u hier meer over weten, informeer dan hier naar de mogelijkheden.

TIPS ALARMINSTALLATIE:

• Voorkom dat een een passief infrarood bewegingsdetector (PIR) rechtstreeks naar buiten kijkt of naar een radiator. Deze detectoren reageren op (lichaams)warmte. Doorgaans is de kijkhoek vanuit een hoekdetector 90 graden.

• Doormelding van alarmmeldingen geschiedt via de te installeren app op uw smartphone of tablet. Doormelding naar een Particuliere Alarm Centrale (PAC) is met onze apparatuur tevens mogelijk. Hiervoor adviseren wij u contact op te nemen met een professionele alarm-installateur. Vraag hier naar de mogelijkheden.

• Onze Pir-camera geeft bij een inbraakmelding direct een aantal foto's door op uw smartphone. U ziet dan direct wat er aan de hand is.

• In- en uitschakeling van het systeem gaat eenvoudig via de app op uw smartphone.

• Stickers met vermelding van inbraakbeveiliging werken preventief. Binnenkort zijn deze in onze webshop verkrijgbaar.

Binnenkort volgen hier meer tips...

TIPS TOEGANGSCONTROLE:

• Onze slimme en batterijloze cilinders en sleutels zijn toepasbaar voor bijna elke situatie. gezien de diversiteit is het niet mogelijk om deze in een webshop onder te brengen. Voor het juiste advies nemen wij graag contact met u op. U kunt hier uw gegevens achterlaten.

• Het beheer van de sleutels en cilinders gaat geheel via de cloud, dus vanaf overal ter wereld aan te passen.

• Nooit meer batterijen wisselen.

Binnenkort volgen hier meer tips...

Het team van Bewaakuwhuis.nl