Home

Subcategorieën

 • Inbraakdetectie draadloos

  Waarom kiezen voor het Ajax Draadloze inbraaksysteem?

  • Zelf eenvoudig samen te stellen en uit te breiden
  • Geen aanleg van bekabeling
  • Zelf te installeren
  • Schaalbaar naar wens
  • Batterijen gaan tot wel 7 jaar mee
  • Eenvoudige bediening en meldingen via een gratis app op uw smartphone of tablet
  • Optioneel geheel voorgeprogrammeerd te bestellen
  • Kijk hier hoe eenvoudig!

  Ajax Systems biedt een uitgebreide bescherming voor je huis. Of het nu gaat om inbraak, brand of overstroming, Ajax Systems staat voor je klaar. Je ontvangt direct meldingen op je smartphone, waardoor je snel kunt handelen. Het systeem maakt gebruik van draadloze technologie en werkt via een cloud-gebaseerd platform, waarmee je eenvoudig het systeem kunt bedienen en bewaken via een mobiele app of browser.

  Met Ajax Systems kun je bewakingsvideo's naar je smartphone streamen, de beveiliging van gevelelementen, zoals deuren en ramen, versterken, overstromingen voorkomen, brand detecteren en koolmonoxidevergiftiging voorkomen.

  Om de juiste Ajax Systems set te kiezen, bieden wij verschillende starterkits aan. Deze kits bevatten minimaal de hub, bewegingsmelder, magneetcontact, afstandsbediening en de Ajax app. Bekijk de beschikbare starterkits om te bepalen welke het beste bij jou past.

  Het alarmsysteem van Ajax Systems wordt gewaarborgd door een centrale hub, die fungeert als de kern van het Ajax Security System. Deze hub maakt een beveiligde verbinding met de detectoren en bewaakt de situatie via het Jeweller-protocol, een tweezijdige communicatiemethode.

  De centrale hub beschikt over meerdere communicatiekanalen, waaronder WiFi, 2G, 3G, LTE en ethernet, om alarmen te verzenden. Het systeem kan door maximaal 200 gebruikers worden beheerd, wat handig is in combinatie met een meldkamerabonnement. Zelfs bij stroom- of internetuitval blijft het systeem operationeel dankzij de ingebouwde accu die tot 16 uur lang voorziet in stroom.Ajax Systems biedt verschillende opties, waaronder de centrale hub, afstandsbediening, codebedienpaneel, paniekknop, magneetcontacten, bewegingsdetectie voor zowel binnen als buiten, glasbreukdetectie, branddetectie, waterdetectie, automatisering, sirenes, flitsers en meldkamerdiensten.

  Het Ajax Systems inbraakmeldysteem kan onder andere worden toegepast in de volgende soorten locaties:

  Klik op de onderdelen voor meer uitgebreide informatie.

 • Camerabewaking

  Bewaakuwhuis.nl levert bewakingscamera’s, recorders en bijbehorende componenten van UNV, die tot de grootste fabrikanten ter wereld behoort. De apparatuur voldoet aan ONVIF, waardoor deze goed te combineren is met een groot aantal andere merken. Installatie gaat heel eenvoudig; gewoon aansluiten, waarna de configuratie automatisch verloopt. Werking via de cloud is ook mogelijk, waarbij beelden via een smartphone zijn te bekijken. Automatisch beelden ‘pushen’ naar een smartphone, kan eveneens. Bijvoorbeeld als de camera een verdachte beweging signaleert. Met modellen tot 4K oftewel 12 megapixel staan wij garant voor de perfecte beeldkwaliteit van deze fabrikant.

  Bekijk het assortiment van onze camera's, recorders, complete kits en toebehoren. 

 • Toegangscontrole

  Bekijk de eindeloze mogelijkheden van onze batterijloze cilinders en slimme sleutels

Actieve filters